Ozdobiona ciasteczka cukru od Jankesów.
Wideo produktów
O NASZYCH PRODUKTACH.
Materiał:
Certyfikat dla produktów spożywczych.
Stal nierdzewna nie jest łatwo rdzewieje.
Można myć w zmywarce.Prosty i bezpieczny w użyciu:
Strona dla prasy potraktowany jako materiał, jest bardzo bezpieczny w użyciu.
Gładka krawędź sprawia, że jest bardzo łatwy w obsłudze.Przyzwoity Rozmiar:
Wycięcia o głębokości 2,5 cm (1 CAL), najczęściej używany.
grubość 0,3 mm, w przeciwieństwie do zwykłej grubości 0,2 mm na rynku, praktycznie nie odkształca się i jest bardzo wytrzymała.
Wymiary (patrz zdjęcia poniżej)
Zdjęcia produktów na Dłoni
Zdjęcia produktów na Brązowym drewnianym stole
Przepis na Ciasteczka cukru
Śmietanę razem:
1 filiżanki zmiękczonej masła niesolonego
2/3 szklanki cukru
Wbić : 1 jajko
Dodaj:
1 łyżeczka wanilii
1/2 łyżeczki soli
2 1/2 szklanki przesianej mąki
Mieszaj, aż wszystkie składniki dobrze się nie wymieszają.Schłodzić ciasto na 3-4 godziny przed rozwijają się.Rozgrzej piekarnik do 190°C (375°F).Rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/4 cala i pokroić ulubione формочками na ciasteczka, a następnie przełożyć ciasto na blachy do pieczenia, pokryte papierem do pieczenia lub silikonowymi wkładkami.Piec około 8-10 minut lub do lekkiego brązowienia.Daj wątroby do ostygnięcia na blasze, a następnie przełożyć na kratkę do całkowitego ostygnięcia.Udekoruj polewą z masła śmietany, królewskim lukrem lub jeść po prostu.Ciesz się!
* Okazuje się, 16-24 ciasteczka.
Polewa z masła krem:
Roztopić: 1 łyżkę masła.
Dodaj i wymieszaj, aż do uzyskania jednorodnej masy:
3/4 szklanki przesianej cukru
1 łyżka mleka
1/2 łyżeczki wanilii
1/4 łyżeczki soku z cytryny
Jeśli chcesz, możesz dodać barwnika spożywczego.
* Wyjście 1/3 szklanki
Glazura królewska
Łączyć:
1 funt cukru pudru
3 łyżki proszku do bezy
6 łyżek ciepłej wody
Mieszać na średnich obrotach przez 5 min.
Według tego przepisu lukier wychodzi odpowiedniej konsystencji do pieczenia.Dla wypełnienia stopniowo dodawać wody, aby uzyskać gęstą konsystencję, podobną do creme de la.
Przepis na pierniki.
Ugotować i odstawić do ostygnięcia:
1/2 szklanki czarnej herbaty
Śmietanę razem:
1 filiżanki zmiękczonej masła niesolonego
1 szklanka cukru
1 łyżeczka wanilii
Ubić: 1 szklanka melasy
Wymieszać, a następnie dodać do olejowe mieszanki na przemian z chłodni herbatą:
5 szklanek mąki
1 łyżka mielonego imbiru
1 łyżeczka goździków
1 łyżeczka sody oczyszczonej
1/2 łyżeczki soli
Dobrze wymieszać wszystkie składniki.Przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godziny.Rozgrzej piekarnik do 190°C (375°F).Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni o grubości 1/4 cala i pokroić go swoimi ulubionymi формочками na ciasteczka, a następnie przełożyć ciasto na blachy do pieczenia, pokryte papierem do pieczenia lub silikonowymi wkładkami.Piec przez 8-10 minut, aż lekko brązowienia.Daj wątroby do ostygnięcia na blasze, a następnie przełożyć na kratkę do całkowitego ostygnięcia.Udekoruj lub po prostu jeść je w czystej postaci.Ciesz się!
* Okazuje się, 16-24 ciasteczka.
Tagi: metalowa формочка na ciasteczka keniao, okrągła forma do ciastek francja, формочка na ciasteczka kenio, lakier do formy do ciastek, gej-формочка na ciasteczka, формочка na ciasteczka gilgamesh, формочка na ciasteczka "flamingo", формочка na ciasteczka tesla, klamra формочка na ciasteczka, формочка na ciasteczka mów po arabsku.
sku: e56626
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Gorąco
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Wyprzedaż
Gorąco
Wyprzedaż
0 Opinie o tym produkcie
Dodaj Opinię